Svadobné torty, deti, dospelí, puzdro, firemné, výročia, svadobná torta, narodeniny a iné zvláštne príležitosti na objednávku. Väčšina veľký tortu! Exkluzívne cukrovinky čokoláda, marcipán, cukor pasty, želé. Torty, zákusky a sušienky od ruky. Čokoláda obraz. ZŠ cukrár. Škola ženy v domácnosti.
pondelok 6. augusta 2012
Homár pena. Ako variť homára - recept sa fotografovali.
Prosím
Dnes v Nikolya cukrárstve ja ukážem, ako som varil homára peny. A to mi trvalo asi varenie noci, pretože varené homár by mali byť chladené veľmi dobre.
Tu mám homára Pacifik!
Je to krásne. Homár hmotnosť bola asi 600 gramov:
Vynechať homára do vriacej osolenej vody a okamžite začne červenať:
A potom 5-7 minút potom, čo som vytiahol ju na doske:
To je naozaj obrovská, je nie?
Ale nie moc z Homárie mäso prišlo potom, čo som čistý rez je:
Max 100-150 gramov Myslím, že slovami:
Do tej doby, musím pripraviť plnku. Beriem jednu cibuľu:
A vyčistiť a nasekané ryby - 500 gramov. Musel som pelengas, na ktoré som pridať soľ, korenie a trochu korenia:
Všetko, čo som miešanie zmesí:
A potom samostatné navigačné bulharská paprika - 1 ks:
Potom som vyšiel obvyklý plastový obal, rozšíril ju na prvej vrstvy papriky, potom vrstva mletého rýb:
A potom som si v hornej časti kúsky homára:
A znovu som položil vrstvu papriky:
Made lahodné vojne sa tu:
Za to, že som sa vynechať tieto role do vriacej vody a varíme 5-7 minút:
A teraz hlavné tajomstvo! Pamätáte si, keď som povedal, že príprava tohto pokrmu mi trvalo asi jeden deň? Faktom je, že úloha by mala byť tiež v pohode. Samozrejme, mohli ste ich uložili do chladničky, ale pena nemôžu dostať ponuku a húževnaté. Tak som sa nechal vychladnúť rožky až do budúceho rána na chladnom mieste. A potom začal robiť z paraboly:
Tu je to, čo sa stalo na konci. Dobrú chuť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára